Optimalizace organizační struktury fotbalového klubu SK HS Kroměříž

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je analýza organizační struktury vybraného fotbalového klubu a její optimalizace. V teoretické části jsou zpracovány informace o organizačních strukturách ve sportovních klubech, jejich využití v různých oblastech a členění ve fotbalových soutěžích. Praktická část se zaměřuje na řešení situace ve fotbalovém klubu SK HS Kroměříž. Na základě SWOT analýzy jsou naznačeny možnosti změn v organizační struktuře.
The subject of the bachelor´s thesis is organizational structure analysis of a selected football club and its optimalization. The theoretical part describes organizational structures in sports clubs, their utilization in different areas and also classification in football competitions. The practical part focuses on problem solving in a real football club, SWOT analysis and the possibility of implementation of the changes into its structure.
Description
Citation
ŠTURMA, Z. Optimalizace organizační struktury fotbalového klubu SK HS Kroměříž [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Otázky oponenta – odpovězeno Doc. Drnek: Jak byly dříve obsazovány funkce? - odpovězeno Ing. Novák: Kde jsou výsledky uvedeného dotazníkového šetření? Umíte sestavit a víte k čemu slouží SWOT analýza a jaké analýzy by jste k jejímu sestavení použil? - částečně odpovězeno Analýza je postavena spíše na popisu stavu, než na hlubší analýze, např. 7S.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO