Analýza a návrh způsobu využití bývalých obytných objektů v Brně na ulici Nové Sady

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá konkrétním případem chátrajících staveb na ulici Nové sady, jenž patří mezi tzv. brownfields. Cílem práce je stanovit na základě analýz nejlepší budoucí způsob využití těchto budov a vytvořit nový vhodný návrh objektů s ohledem na okolní zástavbu. V závěru pak bude provedeno vyhodnocení celého projektu a jeho případného přínosu jak pro vlastníky řešených nemovitých věcí, tak pro okolí nového návrhu.
The submitted thesis deals with a specific case of dilapidated buildings on Nové sady streetin Brno, Czech Republic, which belongs to the so called "brownfields". The goal of the thesis is to undertake necessary analyses so that the best way of future utilization of these buildings can be defined and, with a respect to the surrounding buildings, a proposal of other suitable objects prepared. At the end, evaluation of the entire project is done. A also mention some potential benefits of the proposed solution - for the immovable properties owners as well as for the neighborhood.
Description
Citation
DUFKOVÁ, K. Analýza a návrh způsobu využití bývalých obytných objektů v Brně na ulici Nové Sady [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2015-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO