Pojistné podvody

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá pojistnými podvody naší společnosti, které jsou páchány v oborudopravy. Toto téma jsem si vybral zejména vzhledem kjeho aktuálnosti a vzrůstající tendenci na trhu, a taky zainteresováni mé osoby v tomto odvětví, tedy doprava a pojišťovnictví. Práce je tematicky rozdělena do hlavních samostatných celků. V první části jsou shrnuta teoretická východiska, která se zabývají touto problematikou. Druhá část je zaměřena na analýzu dotazníkového šetření u veřejnosti týkající se pojistných podvodů. Cílem této práce bude vyhodnocení faktorů směřujících ke vzniku pojistného podvodu, ke kterým nám pomůže dotazníkové šetření.
This thesis examinate by insurance frauds in transport. The thesis is thematicly divided to main individual parts. In the first part are summarized the theoretical concepts which pursue these issues. The second part focuses on a survey among the public regarding insurance frauds. The main target of this thesis is describing the current state of trade, where the main target will suggest more advantageous and more effective solutions for business based on the detected information and then will be applied to the practice.
Description
Citation
VALA, M. Pojistné podvody [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Expertní inženýrství v dopravě
Comittee
doc. Ing. Aleš Vémola, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Libertín, CSc. (místopředseda) Ing. Albert Bradáč, Ph.D. (člen) doc. Ing. Bc. Marek Semela, Ph.D. (člen) Ing. Michal Vintr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO