• čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • čeština 
    • čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • Přihlásit se
Zobrazit záznam 
  •   Domovská stránka repozitáře
  • Závěrečné práce
  • bakalářské práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2015
  • Zobrazit záznam
  •   Domovská stránka repozitáře
  • Závěrečné práce
  • bakalářské práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2015
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Návrh podnikatelského záměru na založení kavárny

The Proposal of Business Plan for Openning a Coffe Shop

Thumbnail
Zobrazit/otevřít
review_84506.html (6.709Kb)
final-thesis.pdf (1.412Mb)
Autor
Tran Quang, Huy
Vedoucí práce
Šimberová, Iveta
Oponent
Stratil, Pavel
Klasifikace
E
Altmetrics
Metadata
Zobrazit celý záznam
Abstrakt
Bakalářská práce pojednává o návrhu podnikatelského záměru pro založení kavárny. Obsahuje teoretickou část, která je důležitá pro vypracování analytické a návrhové části. V analytické části se provádí průzkum trhu a okolí. Nejdůležitější částí bakalářské práce je návrhová část, která obsahuje finanční analýzu a návrh podnikatelského záměru. Bakalářská práce je návodem, jak v dnešních podmínkách začít co nejefektivněji podnikat.
 
This Bachelor thesis is focused on a proposal of a business plan for open a coffee shop. The Bachelor thesis includes theoretical part which is important for an analytic part and a proposal part. There is a market research in the analytic part. The most important part od the Bachelor thesis is proposal part which includes financial analysis and proposal od business plan.
 
Klíčová slova
podnikatelský záměr, podnikatel, finanční plán, kavárna, business plan, entrepleneur, financial plan, coffee shop
Jazyk
čeština (Czech)
Studijní obor
Ekonomika a procesní management
Složení komise
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Termín obhajoby
2015-06-19
Průběh obhajoby
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D.: "Které z dvou rozdílných uvedených mzdových nákladů jsou v práci správné a jaká je jich struktura?; Jak jste dospěl k bodu zvratu v práci" - částečne odpovězeno Ing. Josef Veselý, CSc.: "Jakou máte konkurenční výhody?" - odpovězeno
Výsledek obhajoby
práce byla úspěšně obhájena
Trvalý odkaz
http://hdl.handle.net/11012/41179
Zdrojový dokument
TRAN QUANG, H. Návrh podnikatelského záměru na založení kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Kolekce
  • 2015 [497]
Citace PRO

Portál knihoven VUT | Ústřední knihovna na Facebooku
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Theme by @mire NV
 

 

Procházet

Vše v repozitářiKomunity a kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

Můj účet

Přihlásit seZaregistrovat se

Statistiky

Zobrazit statistiky využívání

Portál knihoven VUT | Ústřední knihovna na Facebooku
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Theme by @mire NV