Studie podmínek pro založení atletického klubu v městě Lipník nad Bečvou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této bakalářské práci je řešeno téma podmínek pro založení atletického klubu určený dětem i veřejnosti. V analýze jsou zjišťovány a rozepsány podmínky pro založení, atletického klubu jak z hlediska materiálního a technického zázemí, tak z hlediska podpory města, možnosti trénování a spolupráce s místním fotbalovým klubem. Součástí práce je navrhnout postup kroků důležitých před založením atletického klubu v tomto městě.
In this thesis topic is dealt with conditions for the establishment of the athletic club dedicated to children and the public. The analysis identified and itemized conditions for the establishment, athletic club in terms of both material and technical, and in terms of the support center, training possibilities and cooperation with the local football club. Part of this work is to propose a process of important steps before the founding of the athletic club in this city.
Description
Citation
HANÁKOVÁ, M. Studie podmínek pro založení atletického klubu v městě Lipník nad Bečvou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) RNDr. Hana Lepková (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Otázky od vedoucího práce: Nebyly položeny Otázky od oponenta práce: V jakém časovém horizontu je váš projekt realizovatelný a vysvětlete proč. Ostatní otázky: Ing. Ptáček: Jaká právní forma atletického klubu bude? Odpovězeno Kdo se považuje za nejmenší děti? Odpovězeno Kde hledáte sponzory? Odpovězeno RNDr. Lepková: Kdo je majitelem stadionu? Odpovězeno Ing. Juřica: Kolik dětí by se do Vašeho klubu přihlásilo, kdybyste v tuto chvíli nedělala žádnou další propagandu? Odpovězeno Co by mělo být cílem marketingu? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO