Návrh na zlepšení systému odměňování ve firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá analýzou problémů současného systému odměňování ve firmě. Na základě zjištěných skutečností obsahuje návrh na zlepšení systému odměňování. Obsahem jsou obecné formy odměňování a jejich vazba na legislativní podmínky. Návrh na zlepšení systému odměňování je zaměřen na zvyšování výkonu a pracovní způsobilosti zaměstnanců. Velký důraz je kladen na jednoduchost řešení s cílem praktického využití pro každodenní praxi
This Master’s thesis deals with the analysis problem of improvement combination compensation in the Firm. On the basis of findings, improvement compensation position, which should had help establish firm. The general form is of remuneration and their link to the legislative conditions. Proposal to improve the remuneration system for improvement is focused on improving performance and working staff. Great emphasis is placed on simplicity of solutions to practical applications for daily practice.
Description
Citation
MATUŠKA, L. Návrh na zlepšení systému odměňování ve firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Petr Polák (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (člen) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-08
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO