Stanovení rozdílu cen garáží v Ostravě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá na stanovení rozdílů ve vybraných způsobech ocenění v dané lokalitě, kterou je statutární město Ostrava. Pro účel a splnění cílů bylo v této lokalitě vybráno 16 garáží. První část práce se zaměřuje na vymezení základních pojmů, seznámením se s použitými způsoby ocenění, kterými jsou porovnávací způsob dle vyhlášky a porovnávací způsob dle databáze. Dále se v této části objevuje charakteristika samotných garáží. Druhá část práce se zabývá vybranou lokalitou a následnou charakteristikou jednotlivých garáží a je zde provedeno jejich ocenění. V závěru práce je pak provedeno vyhodnocení dat a stanovení faktorů, které měli na ocenění vliv.
Master thesis is focused on determination of differences in ways valuation in city Ostrava. 16 garages were used to price estimate. The first part of the thesis include basic terms and definition methods of valuation. The methods were choosen: comparisong according to law and comparison based on databases. The second part od the thesis describes location and chosen garages and there is undertaken evaluation. Finally, the data are evaluated and their differences.
Description
Citation
VÁCLAVÍKOVÁ, H. Stanovení rozdílu cen garáží v Ostravě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2015-06-26
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO