Distribuční logistika ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá založením nového distribučního skladu společnosti TONDACH Česká republika s. r. o. Nejprve vysvětluje základní i odborné pojmy logistiky a projektového řízení, uvádí čtenáře do řešené problematiky. V následující části analyzuje současný stav logistiky společnosti, zainteresované strany a představuje strategii projektu založení distribučního skladu. Na závěr práce jsou shrnuty přínosy založení distribučního skladu a jejich finanční zhodnocení.
This Bachelor´s thesis deals with creating a new distribution warehouse by TONDACH Czech Republic s. r. o. At first it explains the basic and professional concepts of logistics and project management, introduces the reader with the solution of the issues. The following section analyzes the actual status of the company logistics, stakeholders and introducing the project strategy of establishing the warehouse. At the conclusion summarizes the benefits of a distribution warehouse and financial evaluation.
Description
Citation
TYRALÍKOVÁ, A. Distribuční logistika ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Karel Osička, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
otázka vedoucího - odpovězeno otázka oponenta - odpovězeno Ing. Veselý - jak vypadá distribuční cesta - kdo je zákazník a čí je materiál na distribučním skladě? odpovězeno Ing. Osička - Říkáte, že přeprava na polských silnicích je lacinější, než u nás, ale Hranice jsou u nás a nějak se to do Polska musí dostat - kde bude ten efekt? odpovězeno Ing. Osička - Jaká bude forma dopravy? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO