Řízení nákladů v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je rozdělena do třech částí. Nejdříve jsou představena teoretická východiska z oblasti nákladů a jejich efektivního řízení, která jsou podkladem pro praktickou část. V té jsou teoretické poznatky aplikovány na problematiku v konkrétním podniku. V poslední části bude uvedeno shrnutí praktické části spolu s návrhem, jak v dané společnosti minimalizovat náklady.
This bachelor’s thesis is divided into three parts. Firstly, it is introduced theory of costs and efficient cost management which are the basis for the practical part. Theoretical knowledge is applied to the issue in the specific company. In the last part it is shown the summary of practical part containing several suggestions to minimize costs in the company.
Description
Citation
KOSTLÁNOVÁ, L. Řízení nákladů v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: nebyly položeny. OTÁZKY OPONENTA: odpovězeno. Ing. František Milichovský, Ph.D.: Jakou má uvedená společnost konkurenci? Ve SWOT analýze uvádíte 10 % reklamací repasovaných počítačů. Vysvětlete, jaká je vypovídací hodnota tohoto údaje. Jaká je cena repasovaných počítačů? Odpovězeno. Ing. Ivana Groligová, CSc.: Proč došlo k výraznému poklesu rentability mezi lety 2013 a 2014? Odpovězeno. Ing. Lenka Zemánková, Ph.D.: Jakým typem grafu je podle vás vhodné vyjádřit vývoj nějakého ukazatele? Proč k tomuto účelu používáte sloupcový graf? Zabývala jste se strukturou nákladů? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO