Studie zavedení linky do seriové výroby a její optimalizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalarska prace se zameruje na navrh montazni linky pro seriovou vyrobu tri konkretnich produktu ve vybrane spolecnosti. Navrh je soustreden na balancovani operaci montaze na navrzenych linkach, jejich layouty a vypracovani pracovnich postupu, jako podpurnych materialu pro operatory na lince. V praci jsou vyuzity metody analyzy prace, casove studie, balancovani operaci a dalsi.
The focus of this bachelors thesis is to design an assembly line for three specific products in a chosen company. The design is focused on balancing out assembly operations on assembly lines, on their layouts and on developing workflows as support material for line operators. Methods of work analysis, time study and balancing of operations are used in this thesis.
Description
Citation
HAJNOVÁ, Z. Studie zavedení linky do seriové výroby a její optimalizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Milan Dvořák, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Otázky oponenta: Zodpovězeno. doc. Ing. Milan Dvořák, CSc.: Co navrhujete pro zvýšení produktivity? Zodpovězeno. Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D.: S čím jste mněla největší problémy při zpracovaní závěrečné práce? Zodpovězeno. Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D.: Co se bude zavádět do praxe? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO