Studie průběhu zakázky obchodním podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na průběh zakázky v obchodním podniku Falco computer, s.r.o., který se zabývá instalací slaboproudých sítí a poskytování dalších IT služeb. Ve své práci se věnuji podrobné analýze současného stavu realizace zakázek ve středisku elektroinstalací, včetně všech procesů, které se zakázek týkají. Na základě analýzy současného stavu jsem zpracoval návrh, který vede k optimalizaci jednotlivých procesů a snížení nákladů. Dále vymezuji podmínky realizace a její přínosy.
The bachelor thesis deals with the issue of contract award in business company Falco computer, s.r.o., which is providing low-voltage sites services and operating other IT services. In my bachelor thesis, I focuse on the analyzing of current status of contract award, including all sub-processes, which take part in order processing. I have made an improvement proposal, based on the results, which may lead to optimalization of every process and cost reduction. I also define requirements of realization and it’s benefits.
Description
Citation
HLADÍK, P. Studie průběhu zakázky obchodním podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
otázka oponenta Ing. Stráník Ph.D.: Jake opatření, či změny navrhujete v používání elektronického informačního systému v naši společnosti?/odpovězeno otázka oponenta Ing. Stráník Ph.D.:Ve Vámi navrhovaném řešení dochází k podstatnému rozšíření povinností a kompetencí projekt managera. Jakým způsobem bude zaručen správný výkon této funkce a jak bude zajištěna kontrola?/odpovězeno prof. Jurová: Kdo bude řešit zakázky?/odpovězeno doc. Půža: Jakým způsobem jde minimalizovat chyby odhadu u lakrativnosti projektu?/odpovězeno doc. Půža: Počíta se s korektností dat získaných od potenciálních zákazníků?/odpovězeno Mgr. Musilová: Jaká pravní forma spolupráce je uzavíraná s dodavatelem?/odpovězeno Mgr. Musilová: Jakou formou je odměňován jednatel společnosti?/odpovězeno Mgr. Musilová: - připomínky k práci - Jaký byl zdroj dat?/odpovězeno Mgr. Musilová: Zabýval jste se právním rámcem smluv?/odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO