Návrh kalkulačního systému pro vybraný druh výrobku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh kalkulačního systému pro vybraný druh výrobku v brněnském odštěpném závodě Siemens s.r.o. Dále bude pojednávat o aktuálním kalkulačním systému firmy a následnému vytvoření nového kalkulačního systému, který bude vystihovat nákladovost a jeho efektivního a řádného řízení. Obsahuje analýzu současného stavu kalkulace na zakázku a návrh kalkulace na konkrétní výrobek.
The bachelor’s thesis focuses on a proposal costing system for selected types of products in the Brno branch Siemens Ltd. It will also discuss the current calculation of the company and the subsequent creation of a new costing system that will reflect the cost and its effective and proper management. It contains analysis of the current job-order costing activity and make proposal of custom calculations for a particular product.
Description
Citation
ŽUNDÁLEK, M. Návrh kalkulačního systému pro vybraný druh výrobku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D.:" kolik by jste vaším návrhem firmě ušetřil" - odpovězeno Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D.: "co je to kalkulační systém? Kde v práci byl navržen kalkulační systém?" - částečne odpovězeno
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO