Manipulace s materiálem ve skladě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem skladu plechů. Zkoumá rozdíly v manipulaci s plechy mezi jednotlivými návrhy z hlediska efektivity skladovací plochy a velikosti materiálového toku v kritický den. Součástí práce je rešerše z oboru manipulace s materiálem a manipulační techniky.
This bachelor thesis deals with concept of storaging of metal sheets. Focusing on differences in metal sheet handling and storaging. Key aspects are effectivness of storaging space and material flow on critical day. There is also literal research in the field of material handling and handling technology as part of this thesis.
Description
Citation
MOŠKOŘ, J. Manipulace s materiálem ve skladě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jindřich Špaček, CSc. (předseda) doc. Ing. Pavel Rumíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Milan Dvořák, CSc. (člen) Ing. Bohumil Jedovnický, CSc. (člen) Ing. Eva Peterková, Ph.D. (člen) Ing. Kamil Podaný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
Zkušební komise byla seznámena s obsahem bakalářské práce a student odpověděl na otázky oponenta. Otázky: 1. Jakou jste zvažoval výšku hrany stohu? 2. Zvažoval jste možnost využití jeřábu pro manipulaci s materiálem? 3. Jak jste stanovil technickou a pojistnou zásobu materiálu? 4. Jak jste vypočítal maximální počet tabulí např. pro hliník na str. 30?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO