Management a řízení sportovního klubu VK Příbram

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této práce je analýza současného stavu, zhodnocení a následné návrhy na zlepšení managementu a řízení v profesionálním volejbalovém klubu VK Příbram. V teoretické části jsou popsána východiska související s danou problematikou, praktická část je zaměřena na analýzu organizační struktury, managementu a chodu klubu.
The object of this work is to analyze the current situation, evaluation and follow up proposals to improve the management and control of a professional volleyball club VK Příbram. The theoretical part describes the background related to the issue, the practical part is focused on the analysis of the organizational structure, management and operation of the club.
Description
Citation
ULČ, J. Management a řízení sportovního klubu VK Příbram [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
vedoucí - odpovězeno oponent - odpovězeno doc. Korvas - je daná organizace přísvěvkovou? - odpovězeno Ing. Milichovský - dotaz ke SWOT analýze - odpovězeno prof. Režňáková - sekretář, hospodář a finanocování těchto funkcí - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO