Návrh webové aplikace pro celosvětovou radioamatérskou soutěž

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh a implementaci webové aplikace na základě požadavků a analýzy současného stavu pomocí technologie PHP a MySQL. Jedná se o specifický systém pro analýzu a prezentaci dat.
This thesis is focused on design and implementation web application it based on the requirements and analysis of the current situation using technologies PHP and MySQL. It is specification system for analysis and data presentation.
Description
Citation
TOVARYŠ, O. Návrh webové aplikace pro celosvětovou radioamatérskou soutěž [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-24
Defence
Mgr. Odehnal - Jaká jsou (z pohledu autora IS) slabá nebo zranitelná místa vytvořeného IS a jak by šla zlepšit či zabezpečit? - odpovězeno Dr. Klusák - Když by se někdo naboural do systému, co by mohl udělat? - odpovězeno doc. Půža - Jaký je ekonomický přínos řešení? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO