Analýza ukončení pracovního poměru zaměstnance u SEVAS, spol. s r. o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá ukončením pracovního poměru a návrhem optimálního řešení zaměstnání nového zaměstnance u společnosti SEVAS, spol. s r.o.
This bachelor's thesis deals with the termination of employment and design optimal employment of a new employee at the company SEVAS, spol. s r.o.
Description
Citation
ZVOLSKÁ, M. Analýza ukončení pracovního poměru zaměstnance u SEVAS, spol. s r. o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Libor Benátský (místopředseda) Ing. Kateřina Berková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Folprechtová (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
Otázky oponenta závěrečné práce: odpovězeno. Doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D.: Nesoulad mezi názvem závěrečné práce a stanovenými cíli. Jsou v závěrečné práci uvedeny povinnosti, které zaměstnavatel má vůči zaměstnancům? Ing. Lucie Folprechtová: Co zahrnují výdaje za zaměstnance? Dotazy k upřesnění významu tabulky č. 26. Ing. Libor Benátský: Kde je v práci řečeno, že dva zaměstnanci na DPČ jsou pro zaměstnavatele výhodnější než zaměstnanec zaměstnaný na HPP?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO