Obchodování na akciových trzích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V práci je řešena problematika obchodování na akciových trzích z pohledu začínajícího obchodníka. Zvolený problém je teoreticky popsán a v rámci praktické části je testováno několik strategií spolu s obchodním SW. U některých strategií se po úpravě podařilo dosáhnout zisku. Přínos praktické části práce spatřuji v možnosti nasadit ziskové strategie v praxi a dále v usnadnění rozhodování při výběru obchodního softwaru a dalších nástrojů.
The Bachelor´s thesis deals with the issue of stock market trading from a starting trader (businessman) point of view. There is a therotical description of the issue in the fisrt part of the work. Several AOS strategies together with business software are tested in the practical part. After adaptation, some of the strategies showed profit.The contribution of the practical part is the possibility to put the profit making strategies into practice. It also makes it easier to choose business software and other tools.
Description
Citation
KONEČNÝ, P. Obchodování na akciových trzích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
prof. Rejnuš - Proč jste v teoretické části použil informace, které jste pak v praktické části nepoužil? - odpovězeno prof. Rejnuš - K čemu slouží technická analýza? - odpovězeno Byla konstatována řada dalších, především formálních, nedostatků.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO