Dřevostavba manželů Tykalových - k.ú. Starý Sedloňov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je dřevostavba dvoupatrového, nepodsklepeného rodinného domu s garáží pro jedno vozidlo v k.ú. Starý Sedloňov. Rodinný dům je navržen s ohledem na okolní výstavbu a danou lokalitu. Objekt bude sloužit pro bydlení čtyřčlenné rodiny. Dům je téměř obdelníkového půdorysu. Hlavní vstup a vjezd do objektu je v úrovni 1NP. Svislé stěny jsou tvořeny dřevěným rámem s tepelnou izolací opláštěné z obou stran sádrovláknitými deskami. Stropní konstrukce je z dřevěných trámů s vloženou izolací. Hlavní část rodinného domu tvoří sedlová střecha. Nad zbylou částí je střecha s minimálním spádem. Projekt byl zpracován pomocí počítačového programu ArchiCAD.
The subject of this thesis is two-storey wooden basement house with a garage for one car in the cadastral area Starý Sedloňov. The House is designed with the view of surrounding buildings and the location. The House will be used for living of a family of four members. The plan view of the House is almost rectangular. The main entrance and the driveway to the House is at 1st floor level. The vertical walls are formed by a wooden frame with thermal insulation sheathed on both sides of gypsun boards. The ceiling structure is made of wooden beams with embedded insulation. The main part of the House forms a gabled roof. Over the other parts of the House is a roof with a minimum slope. The project was prepared by a computer program called ArchiCAD.
Description
Citation
HAASE, D. Dřevostavba manželů Tykalových - k.ú. Starý Sedloňov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO