Bytový dům Slavkov u Brna. Řešení technologické etapy prací vnitřních a dokončovacích.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V bakalářské práci se zabývám vnitřními dokončovacími pracemi bytového domu ve Slavkově u Brna. Jsou zde podrobně zpracovány technologické předpisy na provádění vnitřních dělících konstrukcí, vnitřních omítek a podlahových konstrukcí. U podlahových konstrukcí bylo vypracováno porovnání roznášecích vrstev na základě, kterého byl zvolen vhodný materiál pro tuto stavbu. Na tuto část navazuje návrh vhodné strojní sestavy, kontrola jakosti prací, návrh zařízení staveniště a dopravních vztahů. Byl také vypracován plán udržitelnosti objektu, rozpočet stavby a časový plán.
In the thesis I deal with the internal finishing work of a residential building in Slavkov u Brna. I elaborated in detail the technical regulations for the implementation of internal partition walls, interior plaster and floor structures. For floor structures I developed to compare the spreading layers under which I has elected a suitable material for this construction. This part is followed by the appropriate machine assembly, quality control work, the draft site facilities and transport links. I has also drawn up a sustainability plan object, construction budget and schedule of work.
Description
Citation
ŠMERDA, M. Bytový dům Slavkov u Brna. Řešení technologické etapy prací vnitřních a dokončovacích. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO