Ceny oprav a údržby na stavebních objektech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Predmetom tejto bakalárskej práce bolo porovnanie cien údržby, opráv a rekonštrukcií na rovnakom objekte realizovanom v Slovenskej republike. Ako prvé prebiehalo porovnávanie rozpočtov vytvorených v slovenskom rozpočtovom programe (CENKROS) v rámci cenovej úrovne 2009 a 2014. V ďalšom kroku sa porovnával rozpočet vytvorený v CENKROSE v Slovenskej republike a novo vytvorený rozpočet v českej cenovej úrovni (KROS plus) v Českej republike. Porovnávali sa ako jednotkové ceny, celkové náklady tak všetky ostatné zmeny, čo nám v rozpočtoch nastali.
The subject of this Bachelor thesis was comparing the prices of maintenance, repairs and reconstructions on the same object made in the Slovak Republic. The first was carried out to compare the budgets established on the Slovak financial programme (CENKROS) within the price level for 2009 and 2014. The next step is to compare the budget created in CENKROSE in the Slovak Republic and the newly created budget in the price level (KROS plus) in the Czech Republic. Compared to how the unit price, the total cost of all the other changes that are occurring in the budgets.
Description
Citation
GETTOVÁ, Z. Ceny oprav a údržby na stavebních objektech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO