Posouzení kapacity koryta Vraženského potoka v úseku km 2,0 až km 4,0

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá posouzením kapacity Vraženského potoka v intravilánu obce Vražné. Řešený úsek se nachází v úseku ř. km 2,000-4,000. Jedná se o přirozenou meandrující vodoteč. V práci je posouzena kapacita koryta stávajícího stavu. Výpočty kapacity koryta byly provedeny pomocí programu HEC - RAS 4.1.0. Na základě posouzení byla navržena a výpočtově ověřena opatření na zvětšení protipovodňové ochrany.
The bachelor thesis deals the assessment of capacity Vraženského stream in the urban of village Vražné. Solved section is located in river section km 2,0 to km 4,0. This is a natural meandering watercourse. Capacity of channel of existing state is assessed in the thesis. Program HEC-RAS 4.1.0 performed the calculation capacity of the stream. Results were evaluated after calculation. Flood protection was designed after assessment results.
Description
Citation
HRABOVSKÝ, M. Posouzení kapacity koryta Vraženského potoka v úseku km 2,0 až km 4,0 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO