Rodinný dům se zubní ordinací v Humpolci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zpracována na téma rodinný dům s provozovnou, kterou tvoří zubní ordinace a obsahuje dokumentaci pro provádění stavby. Navržený objekt je umístěn na území kraje Vysočina ve městě Humpolec. Objekt je nepodsklepený a rozdělen na dvě samostatné části, které tvoří jeden celek. První část objektu tvoří dvoupodlažní rodinný dům, určen pro 4 osoby ve variantě 5+1. Druhou částí je jednopodlažní zubní ordinace pro 2 členný personál. Objekt je zděný, kde svislé konstrukce jsou navrženy z keramických bloků systému KERATHERM, vodorovné konstrukce jsou z železobetonových stropních panelů SPIROLL. Střecha nad částí rodinného domu je pultová, dvouplášťová s větraným podstřeším. Konstrukce této střechy tvoří dřevěné příhradové vazníky spojované prolisovanými styčníkovými deskami. Střecha nad zubní ordinací je plochá s vegetačním souvrstvím, která slouží i jako venkovní terasa rodinného domu.
The point of this bachelor´s thesis is the project of a family house with establishment consisting of dental surgeries and contains the complete documentacion for the execution of the project. This building is situated in the region Vysočina, the city of Humpolec. The building is without a basement, and divided into two separate parts to form a whole. The first part of the building consist of two-storey house, designed for 4 people in variant 5+1. The second part is a single storey dental clinic for 2 membered staff. The building is designed as a brick building, where the vertical structures are designed from ceramic blocks KERATHERM systém, horizontal structures are made of ceiling panels SPIROLL. The roof over part of the house is a shed, with ventilation layer. The roof construction consists of wooden trusses joined punched truss plates. The roof over the dental clinics is flat with the growing stack witch sever as an outdoor tarrace of the house.
Description
Citation
HRŮZA, J. Rodinný dům se zubní ordinací v Humpolci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO