Realizace spodní stavby bytového domu v Českých Budějovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem bakalářské práce je stavebně technologický projekt bytového domu v Českých Budějovicích. Práce obsahuje technologický předpis pro zemní práce a pro betonáž. K projektu je zpracován výkaz výměr a rozpočet stavby, spolu s bilancí zdrojů pracovních sil a délkou trvání zadané etapy. Dále je práce zaměřena na bližší pohled na návrh strojní sestavy. Řešena je také kvalitativní stránka výstavby a bezpečnost a ochrana zdraví. Poslední kapitola je věnována hlukové studii.
The subjekt of bachelor’s thesis is technological project of residential building in Ceske Budejovice.The thesis includes technological regulation for earthwork and for concreting. The thesis also includes bill of quantities and financial balance, together with balance of human resources and time schedule. Quality side and safety on workplace are also covered. Last chapter is focused on noise study.
Description
Citation
POLA, V. Realizace spodní stavby bytového domu v Českých Budějovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO