Splaveninová studie toku Moravanský potok ve vazbě na extrémní průtoky a sucho

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Úkolem této bakalářské práce je vytvořit splaveninovou studii Moravanského potoka. Studie se v úvodu zaměřuje na popis a fotodokumentaci stavu Moravanského potoka, před úpravou a po úpravě toku. V dalších kapitolách je pojednáno o granulometrickém rozboru na Moravanském potoce včetně výpočtu splavenin. Studie dále popisuje morfologii oblasti a ovlivnění vodohospodářskými poměry. V závěrečné části jsou zhodnoceny zjištěné údaje o stavu Moravanského potoka a doporučení na způsoby snížení sedimentace.
This bachelor thesis will concentrate on sediments study of Moravanský potok. In the introduction the study focuses on the description and photographic documentation of the situation of Moravanský potok before and after treatment flow. In following chapters it deals with granulometric analysis of Moravanský potok including the calculation of sediments. The study also describes the morphology of the area and influence by water management ratios. In the final part of the thesis are assessed the survey data of the situation of Moravanský potok and the recommendations how to reduce sedimentation.
Description
Citation
POJSL, V. Splaveninová studie toku Moravanský potok ve vazbě na extrémní průtoky a sucho [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO