Optimalizace nákladů domů pro bydlení z hlediska podlahové plochy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se věnuje nejmenším podlahovým plochám rodinných domů, V teoretické části, se budeme věnovat základním názvoslovím typu obytná budova, rodinný dům apod. Dále se zde seznámíme s druhem rodinných domů, s orientací rodinných domů a především se v teoretické části seznámíme s požadavky na rodinné domy dle normy. Dalšími velmi důležitými kapitolami, kterými se budeme věnovat, jsou obestavěný prostor a cenové ukazatele. Tyto dvě kapitoly nám budou sloužit při výpočtech v praktické části bakalářské práce. Praktická část bakalářské práce se zabývá návrhem optimálních rodinných domů, které jsou zaměřeny na nejmenší povolené podlahové plochy, následným výpočtem a celkovým vyhodnocením nejlépe navrhnutého rodinného domu.
Bachelor thesis pays attention to the smallest floor spaces of family houses. In theoretical part, we will pay attention to the basic nomennclature as Residental Building, Family House etc. After that we will acquaint with the kind od Family Houses with orientation in Family Houses and especially in theoretical part, we will acquaint with demands on normed houses. Other very importatnt chapters, we pay attention to, are enclosed space and price indicators. These two chapters will, serve us in calculations in practical part of Bachelor Thesis. Practical part od Bachelor Thesis describes design of optimal Family Houses which are pointing at the smallest allowed floor space, followed by calculation and complete evaluation of best designed Family House.
Description
Citation
KALÁBOVÁ, M. Optimalizace nákladů domů pro bydlení z hlediska podlahové plochy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO