Železobetonový trámový most přes řeku Krupou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem mostu přes řeku Krupou na místní komunikaci ve městě Staré Město. Hlavní nosná konstrukce je navržena jako železobetonová trámová konstrukce prostě uložená. Zatížení, návrh a posouzení konstrukce bylo řešeno dle platných norem ČSN a EN. Výpočet účinků zatížení je proveden z části ručním výpočtem a z části výpočetním programem Scia Engineer 2014. Návrh a posouzení jsou uskutečněny pouze ručním výpočtem. Součástí práce jsou použité podklady, statický výpočet a výkresová dokumentace.
Bachelor’s thesis describes the design of a bridge over the river Krupa on a local road in Stare Mesto. The main structure is designed as a reinforced concrete girder simply placed structure. Loading, design and assessment of structure is solved according to applicable standards CSN and EN. Calculate the effects of the load are carried in part by a manual calculation and in calculation program Scia Engineer 2014. Design and asses are carried only by the manual calculation. The thesis includes used materials, statically analysis and drawing documentation.
Description
Citation
ŠŤAVÍK, J. Železobetonový trámový most přes řeku Krupou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO