Stavebně technologické řešení obvodového pláště ubytovacího zařízení ve Strážném

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem této práce je řešení technologické etapy provádění obvodového pláště ubytovacího zařízení ve Strážném. Jedná se o obvodový plášť dřevostavby sestávající ze zateplení a finální vrstvy z modřínových palubek a zinkového plechu. Práce obsahuje technickou zprávu objektu, návrh strojní sestavy a zařízení staveniště, výkaz výměr, dále řeší širší vztahy dopravních tras na staveniště a bezpečnost a ochranu zdraví při práci. K etapě provádění obvodového pláště jsou zpracovány kontrolní a zkušební plány, rozpočet a časový harmonogram.
The concept of this work is to create a construction technology solution of an external cladding of a lodging house in Strážné. It is the external cladding of a wooden structure consisting of thermal insulation and final layer of larch planks and zinc sheet. The work consists of a technical report of the object, a design of a mechanical assembly and site facilities and a bill of quantities. This work is also addressing general relations between multiple routes to the site and it deals with an occupational safety and health. As an addition, regarding the construction solution stage of the external cladding, there are processed inspection and test plans, a budget and a time schedule present in this work.
Description
Citation
ZILVAROVÁ, B. Stavebně technologické řešení obvodového pláště ubytovacího zařízení ve Strážném [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO