Návrh webové prezentace a informačního systému pro Penzion Radost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vytvořením návrhu webové prezentace a informačního systému pro penzion Radost. Vymezuje teoretická východiska nutná pro tvorbu webových stránek a informačního systému, analyzuje současný stav a požadavky. Součástí práce je také dotazníkové šetření. Na základě zjištěných skutečností a požadavků je vytvořen návrh webové prezentace a informačního systému a jejich zhodnocení z hlediska časové a finanční náročnosti.
This thesis deals with creating a draft website and information system for the Pension Radost. Defines theoretical basis necessary for the creation of websites and information systems, analyzes the current status and requirements. The work also includes a survey. Based on the findings and proposal requirements are designed website and information system and their evaluation in terms of time and cost.
Description
Citation
HECLOVÁ, H. Návrh webové prezentace a informačního systému pro Penzion Radost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2015-09-16
Defence
Ing. Luhan Ph.D. - Jaké bylo hlavní kritérium majitele pro zpracování webu? - odpovězeno Ing. Luhan Ph.D. - Zvažovala jste nějakou fázi testování? - odpovězeno otázka oponenta Ing. Škarková - Kolik činí ušlý zisk majitele v připadě, že bude webové stránky vytvářet sám? - odpovězeno otázka oponenta Ing. Škarková - Existují další zájmové weby, které lze využít pro propagaci penzionu? - odpovězeno doc. Beneš - Co je myšleno pojmem "moderní" web? - odpovězeno Ing. Kruntorádová Ph.D. - Je penzion v zisku nebo ve ztrátě a jaká je jeho vytíženost? - odpovězeno Ing. Kruntorádová Ph.D. - Jaké je rozložení zisku penzionu? - odpovězeno prof. Jurová - Z jakých zemích byli návštevníci penzionu? Zvažovala jste i jiné jazykové verze webu? - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO