Vyhodnocení nákladů na logistické činnosti podniku se zaměřením na skladování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na optimalizaci materiálových toků z hlediska logistické činnosti ve výrobním podniku. Základní informace o nákladech a skladování jsou představeny v teoretické části. Dále byl představen výrobní podnik a jeho výrobky. Posléze na základě analýzy zásob a logistických činností podniku jsou vyhodnoceny náklady na konsignační sklad.
This thesis focuses on the optimization of material flow in terms of logistics activities in a manufacturing company. Basic information on costs and storage are presented in the theoretical part. It was also introduced manufacturing company and its products. Eventually, based on an analysis of inventory and logistics activities of the company are assessed the cost of the consignment warehouse.
Description
Citation
ŽUNDÁLEK, M. Vyhodnocení nákladů na logistické činnosti podniku se zaměřením na skladování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-09-15
Defence
Otázky oponenta: Vysvětlení systému "Kanban" a " Kaizen" , vhodnost využití ve zmiňovaném podniku. Ing. Holek: Konsignační sklad - velikost, umístění, Ing. Kruntorádová: graf - čas na vyřízení objednávky, výhody konsignačního skladu prof. Jurová: doba úhrady materiálového prvku z konsignačního skladu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO