Návrh na organizační změnu malé firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca pojednáva o organizačnej zmene malej spoločnosti. Predmetom tejto práce je výber vhodných analýz, prevedenie analýzy súčasného stavu, návrhu organizačnej zmeny a prevedenie návrhu. Výsledkom práce sú návrhy a odporučenia ohľadne organizácie a riadenia, ktoré by mali zlepšiť pozíciu firmy na trhu a zlepšiť situáciu vo vnútri spoločnosti.
The bachelor thesis deals with organizational change small company. The work object is a choice of appropriate analysis, devolution the analysis of a current status, the proposal of organizational change and account the proposal. An accomplishments of the work are proposals and references apropos organization and management, which suppose to improve a situation inside the company.
Description
Citation
DANOVIČ, M. Návrh na organizační změnu malé firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-09-15
Defence
Otázky vedoucího: Definice změny, Které silné stránky a příležitosti byly využity k naplnění cíle ? Otázky oponenta: Proč se navrhovaná změna týká přijetí nového zaměstnance ? prof. Jurová: Vhodnost využití inovované zátky, skutečný nárůst tržeb při zavedení navrhovaných změn Ing. Holek: Protiprávnost výhradního postavení, obchodní činnost podniku, doc. Konečná: Množství a struktura zákazníků, plánovací a komunikační systém ve vztahu k zákazníkům. Co je v náplni práce nového zaměstnance? Ing. Kruntorádová: Organizační struktura podniku, vyčíslení nákladů na navrhované změny
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO