Marketingový mix hotelu Maximus Resort

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním předmětem bakalářské práce „Marketingový mix hotelu Maximus Resort“ je návrh marketingové strategie na zefektivnění. V teoretické části se zabývám samotnou definicí marketingu, marketingovým mixem a komunikačním mixem. V praktické části jsem představila hotel Maximus Resort a jeho problémy s nedostatečnou obsazenosti. Mou vizí bylo sestavit balíčky služeb, které by přilákaly nové klienty a stávající klienti by se rádi vraceli. Zaměřila jsem se rovněž na rodiny s malými dětmi – především na animační programy v hotelu, které v ČR nejsou vůbec známý, proto spousta rodin jezdí raději do ciziny.
The aim of this study is marketing mix of hotel Maximus Resort. Theoretical part contains definitons of marketing, marketing mix and communication mix. In the practical part I present the hotel Maximus Resort in global and his problems with the guest occupancy. My vision is to create an offer package which would be attracted for new guests and also the reason for the guests to come back. I wont to pay attention to the famillies with small children – specially animation programs in the hotel, which are not widly extended in the Czech republic and that is also one of the reasons why many famillies prefer vacancy in abroad.
Description
Citation
TOMÁŠKOVÁ, L. Marketingový mix hotelu Maximus Resort [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) JUDr. Ilona Rašovská (místopředseda) Ing. Pavel Průdek (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Vladimír Šefl (člen)
Date of acceptance
2011-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO