Plánování výroby s podporou informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce, se zabývá plánováním výroby, za pomoci Informačního systému podle požadavků firmy. V teoretické části jsou popsány metody informačních systémů pro plánování výroby. Tyto nástroje jsou obecné a snaží se pokrýt celé spektrum výrobních procesů. Návrhová část je věnována implementaci plánovacího modulu. Plánovací modul je začleněn do současného informačního systému. Modul je implementován za účelem zvýšení efktivnosti systému a zrychlení průchodnosti zakázek firmou.
This thesis deals with adding planning to the current information system as requirement by the company. The theoretical part describes the methodes of information systems for the production plan. These tools are mostly general and trying to cover the entire spectrum of manufacturing processes. The practical part is devoted to implementing of the produciton planning. The modul planning is incorporated into the current information system.The modul planning has been implementing for efficiency of the systemand faster throughput of the orders the company.
Description
Citation
DVOŘÁK, P. Plánování výroby s podporou informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Viktor Kreibich, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslav Prokop, CSc. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-11-02
Defence
Diplomant seznámil komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: Popište jednotlivé etapy nasazení systému APO v podniku. Porovnávali jste i jiné informační systémy se systémem SAP? Uveďte složení týmu pracovníků pro zavedení APO v podniku?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO