Elektronický obchod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se zabývá elektronickým obchodem v České republice a jeho aktuálním stavem. Cílem diplomové práce je srozumitelně formulovat strategii pro zavedení a provoz elektronického obchodu tak, aby byla pochopitelná pro širokou veřejnost, a vytvořit konkrétní návrh elektronického včetně celkové strategie provozu pro jejího zadavatele. Teoretická část práce se zabývá vymezením elektronického obchodu jako pojmu a analýzou současného stavu v České republice. Praktická část práce se zabývá formulací strategie pro zavedení a provoz elektronického obchodu a vytvořením jeho návrhu a strategie pro zadavatele.
This paper focuses on the electronic trade in the Czech Republic and on its current state. Goal of the thesis is to formulate the strategy for employing and operation of the electronic shop which would be understandable for the wide public and create a concrete proposal of the electronic shop including the strategy for the submitter. Theoretical part of the thesis focuses on defining the electronic shop as a concept. There is also an analysis of the current state in the Czech Republic there. Empirical part then formulates the strategy for implementation and operation of the electronic shop and makes a proposal of the strategy for the submitter.
Description
Citation
MORCINEK, P. Elektronický obchod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Jaroslav Geršl (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2009-06-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO