Porovnání cen bytového domu v k.ú. Brno - Židenice stanovených dle platných oceňovacích předpisů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cena je jedním z nejdůležitějších faktorů, které ovlivňuje lidské rozhodování ve spojitosti s bytovými domy. V první části práce jsem se věnoval názvosloví a postupům tvorby cen dle platných oceňovacích a předpisů. V druhé části jsem ocenil zvolený bytový dům kombinací nákladového a výnosového způsobu ocenění a porovnávacím způsobem ocenění. Následně jsem tyto ceny porovnal a zhodnotil.
Price is one of the most important factor which influences people in making decisions in connection with apartment blocks. In the first part I attended to terminology and pricing techniques according to the valid valuation regulations. In the second part I appreciated select apartment block in combnation with load and yield technique of valuation and comparative teqnique of valuation. Sequentially I compared and assessed this prices.
Description
Citation
JURSA, M. Porovnání cen bytového domu v k.ú. Brno - Židenice stanovených dle platných oceňovacích předpisů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Bronislav Žáček (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO