Číslicová simulace kytarových hudebních efektů v reálném čase

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cieľom práce je oboznámiť sa so spôsobmi simulácie gitarových hudobných efektov, konkrétne s metódou stavového priestoru so statickou nelinearitou, v prostredí Matlab navrhnúť a odladiť algoritmus pre túto metódu a následne odsimulovať vybrané obvody. Odladené algoritmy následne implementovať v jazyku C++ a prispôsobiť na prácu v reálnom čase.
The aim of this work is to study different methods for simulation guitar effects, especially SSMN method. Then write a correctly algorithm for this method in Matlab and apply it on different circuits. Correctly algotirhm implemented in the C++ and adapt to work in real-time.
Description
Citation
PLAČKO, M. Číslicová simulace kytarových hudebních efektů v reálném čase [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Karel Burda, CSc. (předseda) doc. Ing. Kamil Říha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radek Zezula, Ph.D. (člen) Ing. Radim Pust, Ph.D. (člen) Ing. Jaromír Mačák, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Morský (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Otázky oponenta - Podařilo se vytvořit modul pracující v reálném čase? - částečně ano, pro určité hodnoty nastavení - Jaká byla výpočetní náročnost? - 60-70%
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO