Design podvodního skůtru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem podvodního skútru pro pohyb ve více potápěčích. Tomu by měl pomoci systém elektromagnetických úchytů, pomocí nichž by se daly k většímu stroji připojit menší skútry a jiné vybavení. Práce je pojata spíše jako designérské a ergonomické řešení, zatímco konstrukce se pohybuje na úrovni konceptu.
This thesis deals with the design of an underwater scooter, which is meant to be used by group of divers. That should be helped by a system of electromagnetic devices, through which could be smaller scooters and other equipment connected with a greater machine. The work is approached more as a design and ergonomics solution, while the construction is associated with conceptual level.
Description
Citation
KŘIVAN, M. Design podvodního skůtru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
prof. Ing. Martin Hartl, Ph.D. (předseda) Karel Kobosil (místopředseda) akad. soch. Tomáš Chorý, ArtD. (člen) MgA. David Karásek (člen) doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (člen) doc. Ing. Ivan Mazůrek, CSc. (člen) PhDr. Jana Pavlíčková (člen) doc. Ing. arch. Jan Rajlich (člen) Mgr. Svatopluk Řezníček (člen) prof. PhDr. Jan Sedlák, CSc. (člen) akad. soch. Petr Svítil (člen) akad. soch. Zdeněk Zdařil (člen)
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO