Návratnost investic spojených s výstavbou bytového domu v Olomouci.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návratností investic spojených s výstavbou bytového domu Olomouci. Jako první provedeme ocenění stavby dle vyhlášky. Poté zjistíme výši vložených investic do výstavby domu. Dalším krokem bude určení výše nájemného pro jednotlivé byty a garáže. Zjistíme výnosnost z diskontovaného čistého nájemného. Následně zjistíme obvyklou cenu bytů a garáží. Jako poslední zjistíme obvyklou cenu celého bytového domu. Provedeme porovnání, zda z dosažených zisků je výhodnější bytový dům pronajímat, prodat po bytech či prodat celý bytový dům.
This diploma thesis the return on investment associated with construction of a residential building in Olomouc. First we will award the construction according to the decree. Then, we find out the level of investments in the construction of the house. The next step will be to determine the amount of rent for individual apartments and garages. We see the return of discounted net rent. Then we find the usual price of apartments and garages. As the last step we see the usual price of the entire apartment building. We will compare, whether of profits is more profitable to rent apartments and a garage in the house, sell for apartments or sell the entire apartment building.
Description
Citation
KOCHAŇOVÁ, R. Návratnost investic spojených s výstavbou bytového domu v Olomouci. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2015-11-06
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Návratnost investic spojených s výstavbou bytového domu v Olomouci. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komice závěrem konstatovala, že diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO