Reklama pro nově založenou realitní kancelář

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cílem práce je nalezení a potažmo navržení vhodné reklamy pro společnost Český svět nemovitostí, spol. s. r. o. K tomu, abychom si uvědomili všechny souvislosti ohledně námi zkoumané problematiky, slouží teoretická část práce. Struktura diplomové práce má své jádro v praktické části, kde kapitoly popisují společnost a dále ji analyzují pomocí dotazníkového šetření. Výsledky dotazníkového šetření jsou vždy zobrazeny přehledně pomocí grafů. Výsledkem diplomové práce je navržení vhodné reklamy pro společnost, včetně finančního vyčíslení.
The aim of the thesis is to find and propose appropriate advertising for the company Czech world of estates, Ltd. The theoretical part is there in order to explain all the connections to our issue. The core of the thesis is the practical part where the company is described and further analyzed by the survey. The results of the questionnaire are always clearly displayed in graphs . The result of the thesis is a design of an appropriate advertising for the company, including the financial remuneration.
Description
Citation
MAŤKO, M. Reklama pro nově založenou realitní kancelář [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2015-11-06
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní byla reklama pro nově založenou realitní kancelář. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO