Návrh využití území bývalého lignitového dolu v Kyjově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem revitalizace území bývalého lignitového dolu v Kyjově, který řadíme k lokalitám brownfields. Cílem práce je navrhnout možné využití území, které je v současné době z větší části bez účelného využití. Řešené území jsem vzhledem k velké rozloze rozdělil na čtyři lokality, z nichž každá má jiné navrhované využíti. V každé lokalitě zhodnotím nové využití, vzhledem k okolí a jeho možnostem. V závěru práce provedu zhodnocení přínosu tohoto projektu.
The master thesis deals with a proposal to revitalize the former lignite mine in Kyjov, Czech Republic, which belongs to a brownfield sites. The goal is to propose possible use of the area, which is currently largely without effective utilization. I have divided the monitored area to four locations, due to the size of area. Every location has got different proposed use. In each location will be evaluated the new usage due to their surroundings and its possibilities. At the end, evaluation of the entire project is done.
Description
Citation
HAVALA, J. Návrh využití území bývalého lignitového dolu v Kyjově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2015-11-06
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní byl návrh využití území bývalého lignitového dolu v Kyjově. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO