Bezpečnost provozu na komunikacích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
V době intenzivního provozu na komunikacích se jedním z nejdůležitějších témat stává bezpečnost provozu. Předkládaná diplomová práce se věnuje rozboru různých činitelů, které se právě na bezpečnosti provozu na komunikacích v České republice podílejí. Práce vychází ze srovnávací analýzy dopravní nehodovosti za vymezené období a zajímá se o to, jak různé faktory (zvláště technické parametry vozů a lidské chování) ovlivňují bezpečnost na silnicích.
In the era of the intensive operation on the communication, a question of the safety of the operation becomes one of the most important topics. This thesis deals with an analysis of the various factors, which just participate in the safety of operation on road in the Czech Republic. The thesis results from the comparative analysis of the traffic accident frequency in the allotted period and it takes an interest in how different factors (especially technical parameters of vehicles and human behaviour) influence the safety on highways.
Description
Citation
ŠIMICOVÁ, J. Bezpečnost provozu na komunikacích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Expertní inženýrství v dopravě
Comittee
doc. Ing. Aleš Vémola, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Libertín, CSc. (místopředseda) Ing. Albert Bradáč, Ph.D. (člen) doc. Ing. Bc. Marek Semela, Ph.D. (člen) Ing. Michal Vintr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-11-05
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Bezpečnost provozu na komunikacích. Závěrečnou práci neobhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu nebylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala dobře a svědomitě. Nedoplnila či nepřepracovala původní práci a nebyla schopna sdělit, které části dle jí přepracovala . Na otázky komise neodpověděla. K otázkám oponenta se nevyjádřila a k otázkám vedoucího závěrečné práce neuvedla dostačující odpovědi.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO