Projekt pracoviště pro dokončování a lícovaní přesných dílu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cieľom diplomovej práce je navrhnúť pracovisko na dokončovanie a lícovanie dielov vo firme TOS Kuřim. Snažiť sa zlepšiť kvalitu, čas a náklady pri výrobe takýchto dielov a zavedenie tejto výroby na novom CNC stroji. Nájsť vhodnú možnosť pomocou vyhodnotenia nákladov.
The aim of the master's thesis is to suggest a workplace for finishing and fiting parts in TOS Kuřim company. To try optimize the quality, time and costs in production of these parts and to set up this production with new CNC machine. Find a suitable option through evaluation of the costs.
Description
Citation
STUDENÝ, T. Projekt pracoviště pro dokončování a lícovaní přesných dílu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-02
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Otázky vedoucího - odpovězeno Ing. Vít Chlebovský, Ph.D "Jsou varianty 2 a 3 v kalkulaci nákladů založené na kooperaci?" - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO