Technická analýza

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřená na podrobný popis technické analýzy a seznámení se s možnostmi fundamentální analýzy. V teoretické části se práce zabývá popisem fungování měnového trhu, popisem nejpoužívanějších technických indikátorů a obecným popisem prostředků, které jsou při obchodování na měnovém trhu využívány. Dále je popsána nejpoužívanější platforma a jsou nastíněny některé nedostatky této platformy. V praktické části jsou navrženy a vytvořeny nástroje, které tyto nedostatky eliminují.
The master thesis is focused on detailed description of technical analysis and familiarization with fundamental analysis options. Theoretical part of the thesis is focused on describing the market behaviours, the most used technical indicators and tools which are used during market trading. Following part describes the most used trading platform and its weaknesses. Practical part designs and implements tools for elimination of the platform weaknesses.
Description
Citation
RUČKA, T. Technická analýza [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. RNDr. Sulkhan Mukhigulashvili, CSc. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2016-02-04
Defence
prof. Rejnuš - Popište uzavíraní pozic a fundamentální analýzu. - částečně zodpovězeno Dr. Ondrák - Používá se Vaše dílo v praxi? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO