Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce si klade za cíl nabídnout řešení pro vybranou firmu v oblasti informačních systémů. Za základ si bere analýzu podle známých modelů, které aplikuje na situaci ve zvolené společnosti. Následně se zabývá samotným návrhem, kterého výstupem se autor snaží najít optimální řešení, které bude moct společnost využít. Obě tyto části se opírají o úvodní teoretickou sekci.
This diploma thesis aims to offer a solution for selected company in the area of information systems. As a basis it uses analysis according to known models, which are being applied to the situation in selected company. Subsequently it aims to address the actual proposal, in which output the author tries to find an optimal solution, that could be used in the company.
Description
Citation
MERTEL, J. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. RNDr. Sulkhan Mukhigulashvili, CSc. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2016-02-04
Defence
Otázka oponenta - částečně zodpovězeno Dr. Neuwirth - Jak dlouhou dobu budete čakat na zhodnocení? Připravil jste návrhy na zlepšení? - částečně zodpovězeno Dr. Ondrák - Měl by jste doporučení k vývoji aplikací z hlediska bezpečnosti? Kde jsou největší bezpečnostní problémy v praxi? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO