Úvěry poskytované malým a středním podnikům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou úvěrování malých a středních podniků. V první části práce je uveden segment malých a středních podniků a jeho konkrétní vymezení. Další část se zabývá charakteristikou bankovních úvěrů a postup při poskytování úvěrů. Na základě metodického postupu je následně provedena analýza úvěrování u vybrané banky na příkladu konkrétního klienta.
The thesis deals with the issue of lending to small and medium enterprises. Specific definition of small and medium enterprises is mentioned in the first part. Next part deals with characteristics of bank loans and the procedur for granting a loan. Then, based on a methodical procedure, an analysis of a loan from a selected bank with a specific client is created.
Description
Citation
JABLONICKÁ, L. Úvěry poskytované malým a středním podnikům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-02
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Otázky vedoucího - odpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D "Pro koho je práce spracováná a jaký je přínos práce?" - častečne odpovězeno Ing. Jiří Michele "Jestli jeste se snažili sehrát rolu prostředníka mezi bankou a klientem?" - odpovězeno Ing. Roman Ptáček, Ph.D "Mohli by ste říct jako banka určí konkrétní úrokovou sazbu?" - odpovězeno
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO