Sociální síť pro kolektivní sporty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá vývojem webové sociální sítě pro organizaci amatérských utkání v kolektivních sportech. Je implementována v jazyce JavaScript. Klientská část je napsána v aplikačním rámci AngularJS. Serverová část je postavena na platformě Node.js, využívá aplikační rámec Express a NoSQL databázi MongoDB. Ke zdrojům uloženým na serveru lze přistupovat prostřednictvím aplikačního rozhraní REST. Sociální síť integruje vybrané zásuvné moduly nabízené existujícími sociálními sítěmi. Například přihlašovací dialog nebo tlačítka pro sdílení. Vytvořená aplikace funguje ve webových prohlížečích Google Chrome, Mozilla Firefox a Internet Explorer verze 10 a vyšší.
This master thesis deals with development of a social network for organizing amateurish matches in collective sports. It is implemented in JavaScript. Client side is written in AngularJS framework. Server side is built on Node.js platform, uses framework Express and NoSQL database MongoDB. Resources stored on server are accessible via REST API. The social network integrates some plugins from existing social networks. For example login dialog or share buttons. The created application supports web browsers Google Chrome, Mozilla Firefox and Internet Explorer version 10 or higher.
Description
Citation
ADAM, I. Sociální síť pro kolektivní sporty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (místopředseda) Doc. Ing. Přemysl Brada, MSc. Ph.D. (člen) Ing. Šárka Květoňová, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jaroslav Zendulka, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Je možné přidat do systému i další sporty kromě těch, které máte v systému již zavedeny? Z jakého důvodu systém automatického přihlašování nepodporuje Twitter? V čem se při přihlašování do jiných aplikací liší Twitter např. od Facebooku?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO