Zpěvník pro mobilní zařízení s pokročilými funkcemi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem, implementací, vydáním a propagací aplikace zpěvníku pro operační systém Android. Největší důraz je kladen na schopnost aplikace přizpůsobit texty písní tak, aby byly velmi dobře čitelné i na malých obrazovkách mobilních zařízení. Aplikace je také doplněna dalšími funkcemi užitečnými zejména pro hráče na kytaru. Mezi ně patří například možnost stahování textů písní s akordy z webu, nebo automatický posun textu s nastavitelnou rychlostí pro různé části písně. Práce se dále zabývá ostatními důležitými aspekty vývoje aplikace, jako je její uživatelské testování a reálné nasazení.
This Thesis describes all way from design and implementation to release and advertising of songbook application for Android operation system. The most important goal of the app is the ability to modify lyrics in such way, that they can be viewed flawlessly even on small screens of mobile devices. Application also features many other functions mostly useful for guitar players. User can download lyrics of song with chords directly from app and set up automatic scrolling with different speed for each part of the song. Thesis also describes other important aspects of application development, like user testing and final app release.
Description
Citation
KOMÁREK, O. Zpěvník pro mobilní zařízení s pokročilými funkcemi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Dr. Ing. Pavel Zemčík (předseda) prof. Ing. Jan M. Honzík, CSc. (místopředseda) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: Rozeberte problematiku automatického návrhu rytmu na základě videa na YouTube. Diskutujte způsob realizace výběru z více skladeb přímo na zařízení Android Wear. Zhodnoťte přínosy testování s uživateli a výstupů z logů aplikace.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO