Skladová evidence s napojením elektronického obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato Bakalářská práce se zabývá seznámením s problematikou skladové evidence, analyzováním evidovaných dat a probíhajících procesů ve firmě Knihy&Škola. Dále navrhnutím vhodného datového modelu a implementaci informačního systému, který je napojen na internetový obchod. V závěrečné časti diskuse nad možným dalším vývojem systému. Informační systém je postaven na webových technologií a je nasazen do zkušebního provozu firmy Knihy&Škola.
This bachelor thesis concerns the introduction to the problem of a stock management, analysing stored data and ongoing processes in Knihy&Škola company. Furthermore it concerns the development of a suitable data model and the implementation of an information system which is connected to an e-shop. In the final part the thesis contains a discussion concerning possible further development of the system. The information system is based on the web technology and it is employed in trial run in Knihy&Škola company.
Description
Citation
FARNÍK, F. Skladová evidence s napojením elektronického obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Jak by bylo implementačně složité napojit skladového hospodářství na jiný internetový obchod? Proč jste si pro implementaci vybral zrovna framework Bootstrap? V čem je odlišný od "konkurenčních" frameworků?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO