Informační systém pro evidenci a tisk zásilek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem práce bylo vytvoření webové aplikace usnadňující dopravcům a přepravcům práci se zásilkami. Účelem aplikace je evidence zásilek a tisk etiket. Nejprve je poskytnut přehled technik používaných při vývoji webových aplikací. Dále je popsáno, jak funguje moderní zásilková přeprava. Pak je specifikována připravovaná webová aplikace. Na závěr je analyzován průběh implementace v C# ASP .NET a výsledky práce.
The field of this work was to create a web application easing shipper's and carrier's work with consignments. The purpouse of the application is evidence of packages combined with label printing. A prewiew of present-day web application development techniques is provided first. Recent package delivery systems are discussed then. The application specification is the next topic. Implementation process using C# ASP .NET and the results of this work is analyzed in the last chapters.
Description
Citation
PETŘÍK, R. Informační systém pro evidenci a tisk zásilek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2008-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO