Tajmlajn.cz - mobilní/webová služba pro plánování dosažení úkolu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je tvorba mobilní a webové služby, jež umožní uživateli tvorbu časového plánu pro dosažení úkolu. Časový plán nabízí uživatelům možnost si lépe a kvalitněji rozvrhnout svůj čas určený pro práci na zadaném úkolu. Aplikace je určena pro operační systém Android a komunikuje s MySQL databází prostředníctvím webové služby umístěné na vzdáleném serveru. Je brán zřetel na stálou a pravidelnou komunikaci s uživateli, jenž aplikaci testují. Na základě jejich zpětných reakcí dochází ke změnám a určuje se tímto další vývoj.
The aim of this work is create a mobile service, which allows user to make timeline for achieving a goal. Timeline offers opportunity for users to organize their projects more efficiently than before. The application is develped for Android OS and communicates with MySQL database through web service running on remote server. Important aspect is permanent and regular communication with early adopters. Changes are made based on feedback from users that determine future of development.
Description
Citation
CHLÁPEK, T. Tajmlajn.cz - mobilní/webová služba pro plánování dosažení úkolu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO