Informační systém pro sledování prezence osob na základě více zdrojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Diplomová práce se věnuje problému sledování prezence osob z více zdrojů. První část je věnována analýze způsobů propagace prezence osob v různých systémech a problematice sledování prezence z více zdrojů obecně. Následuje analýza požadavků a návrh informačního systému vyhodnocujícího prezenci osob z různých zdrojů s různými vlastnostmi a zobrazujícího prezenci osob graficky na mapách nebo plánech. Na závěr je popsána implementace a testování vytvořeného informačního systému.
This master's thesis deals with the problem of monitoring of a presence state from multiple points. It begins with analysis of presence information propagation in various systems and also with multiple points of presence in general terms. After that follows requirements analysis and design of information system which will evaluate presence information from multiple sources with various features and than display it graphically on plans or maps. At the conclusion there is described implementation and testing of developed information system.
Description
Citation
RYŠAVÝ, L. Informační systém pro sledování prezence osob na základě více zdrojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2008-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO